Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ;

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ;
_____Ο παλαίμαχος Δημοσιογράφος κ. Χαρδαβέλλας με την εκπομπή του της Τρίτης 1ης Ιουνίου ε.έ από τον τηλεοπτικό σταθμό ανέδειξε ένα ζήτημα μεγίστης εθνικής σπουδαιότητος. Με λίγα, αλλά σταράτα, λόγια μας είπεν, ότι η Θράκη έχει εγκαταλειφθή στην Τουρκική προπαγάνδα. Οι Πομάκοι της Θράκης, οι οποίοπι είναι Έλληνες και διατηροιύν την ελληνική τους συνείδηση έχουν παραδοθή στην έντονη προπαγάνδα της Τουρκίας। Την προδοτική στάση της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής επιβεβαίωσε προ ημερών η Υπουργός Παιδείας, διά Βίου Μάθησης κλπ κα Διαμαντοπούλου, η οποία παρετήρησε την ηρωϊκή δασκάλα του Μεγάλου Δέρειου Θράκης κα Χαρά Νικοπούλου, λέγοντάς της ότι η Εξωτερική πολιτική ασκείται από την Κυβέρνηση।
______Η παρατήρηση αυτή στη βάση της είναι ορθή. Αλλά η κα Νικοπούλου απέδειξε ήδη ότι η πολιτική της Ελληνικής Κυβερνήσεως στη Θράκη είναι προδοτική, ο δε κ. Χαρδαβέλας με τα ντοκουμέντα, που παρουσίασε στην εκπομπή του, τό απέδειξε περίτρανα.
______Η κα Χαρά Νικοπούλου απομακρύνθηκε από το Μεγάλο Δέρειο! Ήταν μια μετάθεση αναγκαστική, πίσω από την οποία κρύβεται η κα Δραγώνα।
_____Φθάνει έως εδώ! Το ζήτημα ανέδειξε ο κ. Χαρδαβέλας! Τώρα πιά την ευθύνη την έχουν όλοι οι Έλληνες, επώνυμοι και ανώνυμοι! Εμείς υπογραμμίζουμε το γεγονός, μόνο και μόνο για να βοηθήσουμε στην αφύπνιση του Ελληνικού Λαού. Την αγανάκτηση των εθνικώς και σωφρόνως σκεπτομένων εκφράζει ο Θεολόγος καί αγαπητός μας Συνεργάτης Δημ. Μαμάκης μέ ένα κείμενο, το οποίο παραθέτουμε παρακάτω.
+ Ο Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Πέμπτη, ०३ Ιουνίου 2010